Рила рън 2018

Ако обичте предизвикателства, състезанието по планинско бягане Рила рън, със старт от град Самоков и финал на връх Мусала (2925м. н.в.) е точно за вас! На 22 юли 2018 година, ще се проведе най-тежкия,  трети етап за сезона от веригата  FIVE MOUNTAINS на Сдружение Маратон. Тази година Рила планина, заедно с организаторите от Сдружение Маратон,  съвместно с Бороспорт, и Община Самоков, ще посрещнат участниците на Рила рън за седма поредна година.
Трасето с дължина от 21км стартира на входа на парка до стадион “Искър” (970м. н.м.), точно в 10:00 часа. Преминава 3км по еко пътека, покрай една от най-големите реки у нас – Искър.  Полумаратонът пресича четири климатични и растителни пояса, и минава през всякакъв терен, стръмнини, гледки и финишира на балканския първенец Мусала. Всичко това може да ви се случи на веднъж, на 22 юли 2018 г . Очакваме любителите на Рила на старта на Рила рън!
Напомняме, че след 15.07, стартовата такса се покачва. За завършена регистрация се счита, заявка + платена стартова такса.

За повече информация вижте ТУК

Регистрация: ТУК

Очакваме Ви!