Софийски манастири – бягане на Андрей Гридин

Каним всички приятели на планинското бягане и природата да проследят и да се включат (ако имат желание) в бягането на Андрей Гридин по трасето на състезанието „Софийски манастири“. Известният атлет ще тества маршрута от 220 км, със 6000 метра положителна денивелация., който преминава през Софийската Света гора – покрай 25 манастира от общо 40 в покрайнините на София, включително Клисурски, Огняновски, Лозенски, Драгалевски, Елешнишки.

 

Стартът е на 10 август, петък, 8ч сутринта от Бонсови поляни, до Горнобанския манастир.
Очаква се до вечерта Гридин да стигне до с. Потоп, близо до Елешнишки манастир, където да нощува и да тръгне отново на другата сутрин обратно към финала на Бонсови поляни.

Тук може да се проследи цялото бягане на Андрей в реално време https://www.garmin.bg/andrey-gridin (Следете трака със синята стрелка, а не траковете без стрелка)

Каним ви да подкрепите Андрей още на самия старт или в която точка по трасето желаете. Ако искате да бягате заедно с него, добре дошли сте! Условието е да не му пречите, разбира се.

Всички новини за бягането следете във Фейсбук събитието  – https://www.facebook.com/events/864286423765517/?__mref=mb

Събитието е тест на вече завършеното трасе за „Софийски манастири / Sofia Monasteries“ – състезание по планинско бягане и планинско колоездене, което ще се проведе на 14-16 септември 2018 г. То се провежда за трета година, но сега за първи път старт-финалът е на едно и също място и обиколката е завършена.
Повече за самата надпревара може да видите в събитието Sofia Monasteries 2018 – https://www.facebook.com/events/142555446398861/ – и на уебсайта на организаторите Marathon.bg

Повече за ултрамаратонеца и ски бегач на олимпийско ниво Андрей Гридин може да видите тук – https://bit.ly/2npZr4K

 

 

Очакваме ви по трасето на „Софийски манастири“, за да подкрепим заедно Андрей в това предизвикателство!

 

Регистрацията за събитието вече е ОТВОРЕНА! Може да направите заявка за участие ТУК