Бюлетин

ОСОГОВО РЪН 2019

Публикуваме последна информация за състезанието в неделя 28.7.2019г.

СТАРТ: Ще бъде даден на на централния площад до кметството в Кюстендил в 9:00 часа. Състезателните номера се получават на старта от 8 до 8:45ч. Възможна е регистрация на място без предварителна заявка.

TРАСЕ: Трасетата за бягане и колоездене са маркирани с жълт временен спрей предимно по земята. На възлови места е ползвана полиетиленова лента. Последните 13 км са маркирани и с постоянна туристическа маркировка.

ПОДКРЕПИТЕЛНИ ПУНКТОВЕ:

Пунктът на Студен кладенец е снабден с вода и изотонична напитка.

Пунктът на х. Осогово е снабден с с вода, кола, изотоник, карбо барчета, карбо гелчета, плодови барчета, банани, краставици, сол.

Пунктът на Бегбунар е снабден с с вода, кола, изотоник, карбо барчета, карбо гелчета, плодови барчета, банани, краставици, сол.

На връх Руен ще има банички, банани и вода.

Обръщаме внимание, че по екологични съображения няма да бъдат предлагани еднократни пластмасови бутилки. Напитките ще се консумират в чаши на пункта или в собствен съд.

Финалът ще регистрира до 14:30ч. Осигурено е извозване на финиширалите бегачи с товарен камион до Бегбунар. Тръгване от Руен около 13:00ч. Същият ще напррви и втори курс в 14:30ч от Руен до х. Осогово.

Метеорологична прогноза за връх Руен:

Всички останали подробности, както и резултати на живо са публикувани на http://marathon.bg/ossogovorun19bg/

Телефон за връзка с организаторите: 0882 111 703

НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ ПОЖЕЛАВАМЕ УСПЕХ!