Коктейл в Кемпински и много награди на Пирин рън 2018

 

И тази година Kempinski Hotel Grand Arena***** като любезен домакин посреща участниците в състезанието по планинско бягане и колоездене Пирин Рън 2018, част от веригата #FiveMountains. Заедно с предварителната регистрация е организиран коктейл за участници и медии от 19:30 до 21:00 часа. Победителите в елитните групи ще получат ваучери за двама. Освен това хотелът предоставя и преференциални цени за участниците в състезанието. Състезателите, които отседнат там, ще имат възможност да релаксират в изцяло обновения СПА център с уникални за България термални съоръжения като:
– санариум – комбинация между парна баня и билкова сауна
– авторска порцеланова арома парна баня
– снежна стая
СПА центърът ще им предложи още инфрачервена кабина – сауна с вградени сензори за измерване на биометрични данни на госта (температура, кръвно налягане и пулс); последно поколение билкова сауна и автентична финландска сауна; два приключенски душа за контрастна терапия топло – студено; приказка за огън и лед (камина, срещу която е разположен леден фонтан), както и басейни и джакузита вътре и на открито.
Ще има и ваучери за магазините Sport Box. Най-дългогодишният партньор на сдружение Маратон ще ги раздаде като награда на първите трима в основните категории при бегачите, с подкрепата на екипировка за спорт на открито Salomon и спортни часовници SUUNTO.

Също с ваучери за първите трима в категория при колоездачите  се включват и спортни облекла Doltcini, неотменен партньор на сдружението в последните два сезона. Тази година е специална за това партньорство, защото Пирин Рън 2018 се провежда заедно с купа „Долчини“ по шосейно колоездене. Стартът и финалът за планинските и шосейните колоездачи ще бъде общ.
За професионални снимки и медийно отразяване отново ще се разчита на Ski.bg, които отразяват събитието от 2011 година.

За осмото издание на надпреварата са се заявили над 150 участника в различните дисциплини.
Подробната програма, стартове, дисциплини, трасета и места за настаняване може да намери тук – http://marathon.bg/pirin_run_2018/

Очакваме ви като участници или като публика на стартовете тази неделя, 10 ч, гр. Банско!